Sosiaalisuus

Soziale Nachhaltigkeit: Wichtiger Bestandteil des CSR-Managements und für RHEINZINK selbtsverständlich. Wir pflegen Partnerschaften zu Kunden, Lieferanten und unseren eigenen Mitarbeitern.

Sosiaalinen kestävyys

Arvostamme kumppanuutta asiakkaiden ja toimittajien kanssa, ja pidämme työntekijöitä tärkeimpänä potentiaalinamme. Taulukkopalkan lisäksi työntekijöille tarjotaan monenlaisia mahdollisuuksia yhdistää työt ja perhe-elämä. Työntekijöiden tyytyväisyys heijastuu suurena henkilökohtaisena sitoutumisena ja erittäin alhaisena vaihtuvuutena.

Pidämme kestävyytenä myös pysymistämme Saksassa. Yli 45 vuoden ajan tuotantomme on sijainnut uskollisesti Dattelnissa, Ruhrin alueen laitamilla. Tuotteitamme tarjotaan ja myydään haaraliikkeissä ja tytäryhtiöissä yhteensä 30 maassa. Puhumme asiakkaidemme kieltä, valmistamme tuotteita asiakkaiden toivomusten mukaan ja tarjoamme hyvin mitoitettua palvelua.

Kestävä liiketoimintamme heijastuu CSR-sertifikaatissa (Corporate Social Responsibility) kansainvälisen ISO 26000 -normin mukaisesti.RHEINZINK worldwide

Ota meihin yhteyttä:
+46 31 7554500