Referenssit

Esimerkkejä maailmalta

RHEINZINK-materiaalin suuri arkkitektoninen viehätys johtuu sen monipuolisuudesta. Laaja katto- ja julkisivujärjestelmien kirjo mahdollistaa perinteisten ratkaisujen lisäksi yksilölliset ratkaisut jokaiseen makuun ja tyyliin.

Samantekevää, minkä mallin valitset: jokainen RHEINZINK-ratkaisu on ajattoman upea, ehdottomasti huoltovapaa ja tarjoaa varman suojan sukupolvesta toiseen. Anna inspiraatioille tilaa, kehitä omia ideoitasi – meiltä löytyy ratkaisu.

 

Referenssien haku

 

Tästä klikkaamalla pääset katsomaan RHEINZINKin tarjoamia monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Ota vastaan uusia inspiraatioita tai tutustu vain muuten sinkin maailmaan!

Villa Liebeskind

Uuden vastaanottorakennuksemme rakentaminen on ihanteellinen esimerkki siitä, kuinka nerokkaasta ideasta – rakkaudesta yksityiskohtiin – syntyy ratkaisu, joka seuraa ideaa. Villa Liebeskindin prototyyppi ei ole pelkästään todiste siitä, että täydellisten yksityiskohtaisten ratkaisujen avulla voidaan toteuttaa myös yksilöllisiä design-ratkaisuja, vaan se on myös malli kestävään kehitykseen perustuvasta rakentamisesta. Toteutettu tulevaisuuden materiaalien avulla. Sijoitus tulevaisuuteen.

RHEINZINK worldwide

Ota meihin yhteyttä:
+46 31 7554500