Kattojärjestelmät

Kaikki kattojärjestelmistämme, katon vedenpoistosta, aurinkoenergiaratkaisuista ja arkkitehtuuriin liittyvistä yksityiskohdista

lisää

Julkisivujärjestelmät

Julkisivuvalikoimamme käsittää sekä perinteiseen saumaustekniikkaan perustuvia järjestelmiä että myös moderneja paneeli-, profiili- ja kasettijärjestelmiä.

lisää

Sisustussuunnittelussa

RHEINZINKIN uusin pintamateriaali

INTERIEUR LINE avaa uusia mahdollisuuksia sisustussuunnitteluun.

lisää

Puolivalmiste

Laatat ja nauhat kuuluvat ydinliiketoimintaamme. Mitä erilaisimmilla vahvuuksilla ja mitoilla varustettuna ne muodostavat pohjan profiloiduille katto- ja julkisivuprofiileille.

lisää

Seuraa ideaa

Ideasta täydelliseen ratkaisuun

RHEINZINK toteuttaa ideoita

"Seuraa ideaa!" Tämä motto kuvaa ajatustapaamme. Jos voit suunnitellessa seurata vapaasti ideoitasi ilman ulkoisia pakotteita, syntyy yksilöllisiä ratkaisuja. Kannustamme tällaiseen toimintaan, koska haluamme auttaa sinua ideoittesi toteuttamisessa.  Tarjoamme ratkaisuja, jotka seuraavat ideoitasi. Ratkaisuja, jotka ovat yhtä yksilöllisiä kuin projektisi. Samantekevää, miten poikkeavia mielikuvia sinulla on arkkitehtuurista – samantekevää, miten suuri tai pieni projektisi on.  Me annamme sinulle tietoa mahdollisuuksista, joita ekologinen materiaali RHEINZINK sinulle tarjoaa. Ammattitaidolla ja yli 40 vuoden kokemuksella.

RHEINZINK worldwide

Ota meihin yhteyttä:
+46 31 7554500