Puolivalmiste

RHEINZINK-laatat ja nauhat

Olemme tuottaneet jo 1960-luvulta lähtien laadukkaita RHEINZINK-laattoja ja nauhoja "Made in Germany", jotka ovat löytäneet tiensä maailman markkinoille. Puolivalmisteemme valmistetaan standardin EN 988 – sinkki ja sinkkiseokset – mukaisesti Dattelnin kaupungissa Saksassa sijaitsevassa valssaamossamme.

Laatat ja nauhat muodostavat katto- ja julkisivujärjestelmiemme perusmateriaalin kuten myös koko katon vedenpoistovalikoimat. Koska materiaalimme työstömahdollisuudet ovat erittäin hyvät, käyttävät monet ammattilaiset laattoja ja nauhojamme omien katto-, julkisivu- ja reunaprofiilien valmistamiseen materiaalina RHEINZINK.

Toimitamme monia erilaisia puolivalmisteita:

  • Neljä tuotelinjaa: RHEINZINK-PATINA, PROTECT, COLOR ja INTERIEU
  • Metallin vakiovahvuus 0,65-1,0 mm, saatavilla myös vaihtoehdot 1,5 mm:n paksuuteen asti
  • Arkit jopa 6 m:n pituuteen asti
  • Kelat, paino jopa 5 t
  • Reikälevyt, joissa 46 %:n vapaa aukko A0
  • Vinoneliön muotoisilla rei´illä varustetut levyt, joissa 63%:n vapaa aukko A0
  • RHEINZINK-pintamuotoilu: saatavana erilaisia reikälevyjä, kohokuvioituja levyjä, venytettyä metallia

Työstämme mielellämme tuotteet kohteeseesi sopiviksi – kysy lisätietoja.

QUALITY ZINC – mittapuu rakennussinkin laadulle

Saksalainen tekninen tarkastuskeskus TÜV Rheinland valvoo jatkuvasti RHEINZINKin tuotteiden laatua. Tällä arvostetulla tarkastuskeskuksella on oma laatumerkkinsä rakennussinkille. Laatukriteeriluettelo sisältää kaikki materiaalin tunnusarvot ja sallitut toleranssit puolivalmisteen laadun suhteen (nauhat ja levyt).

Tarkastuskeskus "TÜV Rheinlandin" edustaja tutkii tuotteemme kuusi kertaa vuodessa pistokokeina. Tarkastuksen erityisenä kohteena ovat ne laadun tunnusmerkit, jotka ylittävät normin vaatimukset, esim. vähäisempi sallittu poikkeus vahvuudesta vain  ±0,020 mm, pienemmät pituus- ja leveystoleranssit +2,0/-0 mm ja nostettu venymisraja (Rp 0,2).

RHEINZINK worldwide

Ota meihin yhteyttä:
+46 31 7554500