Sisustussuunnittelussa

  • Esipatinoidut pinnat siniharmaana ja liuskeenharmaan
  • Seinien ja sisäkattojen verhouksiin
  • Liiketiloihin ja yksityisiin tiloihin
  • Muotoiluelementtinä kalusteiden rakennuksessa

 

Vakuuttavaa ja muotoilultaan vahvaa vaikutelmaa haettaessa sisustussuunnittelijat ja muotoilijat kääntyvät yhtä useammin RHEINZINKin puoleen. INTERIEUR LINE on vastaus kysymykseen, miten ainutlaatuiset materiaalit voidaan yhdistään sisätilan muotoiluun. Olipa kyseessä sitten yritys, hotelli, julkinen tila tai yksityinen koti sen avulla saadaan vaikuttava lopputulos.

RHEINZINK-INTERIEUR LINE mahdollistaa erilaisia ratkaisuja, sillä sen avulla voi esimerkiksi laajentaa RHEINZINK-julkisivuja ja -kattoalueita. Kun ikkunajulkisivulla toisistaan erotetut ulkotila ja sisätilan sisustus sopivat saumattomasti yhteen, niiden välillä ei ole selkeää rajaa. Näin ollen myös perspektiivit ovat innostavia. Valikoimassa on kaksi ajatonta värivaihtoehtoa, sinisenharmaa ja liuskeenharmaa, joiden avulla voi luoda lukemattomia yksilöllisiä ratkaisuja. Niiden avulla sisäänkäynteihin ja portaikkoihin saa erinomaisesti syvyyttä ja tilan tunnetta.

Nykyään myös myyntitilojen sisustus on suunniteltava hyvin. Ikään kuin kerroksesta toiseen jatkuva seinäverhous ja materiaalien yhteensopivuus ohjaisivat asiakasvirtaa sisustuksessa kannattaa huomioida portaikkojen verhous, hyllykköjen tausta sekä tilanjakajat ja myyntipöydät. Luonnollisen materiaalin käyttömahdollisuuksia voi soveltaa kaikkiin yksilöllisiin vaatimuksiin. RHEINZINK-INTERIEUR LINE tarjoaa myymäläkonseptille kiehtovan muotoiluperustan.

Materiaalia on helppo muokata ja siihen voi soveltaa erilaisia tekniikoita, joten käytettävissä on rajattomasti muotoilumahdollisuuksia. Läpinäkyvän pintakerroksen ansiosta esipatinoitu pinta kestää pitkään ja se suojaa käytöstä aiheutuvalta kulumiselta paikoissa, joissa on paljon ihmisiä. Erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta materiaaleja ei tarvitse huoltaa lainkaan. Lika on helppo pyyhkiä pois. RHEINZINK on hyvin kestävä, ja se on vielä vuosikymmenienkin jälkeen edustava.

RHEINZINK worldwide

Ota meihin yhteyttä:
+46 31 7554500