Yrityskuva

Yritykset Grillo, Stolberger Zink sekä  Vereinigte Deutsche Metallwerke perustivat vuonna 1966 yhdessä RHEINZINKin. Tänään RHEINZINK on Grillo-konsernin osa ja työllistää yli 800 henkilöä. Lisäksi RHEINZINKillä on tytäryhtiöitä ja toimipaikkoja ympäri maailmaa yli 30 maassa ja 5 maanosassa.

RHEINZINK-yhtymä on tuottanut jo yli 45 vuotta titaanisinkkiä päätoimipaikallaan Saksan Dattelnissa. Laadultaan huippuluokkaisella titaanisinkillä on erilaisia pintaominaisuuksia.

RHEINZINKin titaanisinkki soveltuu erinomaisesti kattojen, kattoikkunoiden sekä julkisivujen verhouksiin sekä katon vedenpoistojärjestelmiin. RHEINZINK-titaanisinkki on modernia materiaalia myös muotoilun kannalta. Monet tunnetut kansainväliset arkkitehdit kuten  Daniel Libeskind, Frank O. Gehry sekä Zaha Hadid ovat löytäneet tämän materiaalin soveltuvuuden kohteisiinsa ja arvostavat sitä erittäin paljon.  Pitkäikäisyytensä sekä hyvien kierrätysominaisuuksiensa vuoksi on RHEINZINK myös johtava materiaali perinteisen putkien ja rännien kautta tapahtuvissa katon vedenpoistojärjestelmissä.

Johtoajatuksena innovaatio

RHEINZINK maailman johtava titaanisinkin valmistaja. Markkinoilla käytetään termiä "titaanisinkki", jolla tarkoitetaan RHEINZINK-tuotteille ominaista laatustandardia. Ensimmäisenä rakennussinkin valmistajana korvasi RHEINZINK jo 45 vuotta sitten perinteisen pakettivalssausmenetelmän aivan uudenlaisella leveänauha-valu-valssausväylä-teknologialla. Siitä lähtien tämä koko alan innovaatiomoottori on asettanut mittapuut omalla kehityksellään ja esipatinointimenetelmällään. RHEINZINK on kehittänyt esipatinointimenetelmän ja kehittänyt sitä edelleen.

Joten markkinoilla keskitytään myös tulevaisuudessa meidän innovaatioihimme. Laajennamme valikoimaamme uusilla RHEINZINK-tuotesarjoilla: PATINA LINE, PROTECT LINE, COLOR LINE ja INTERIEUR LINE. Valikoimamme on titaanisinkkivalmistajien suurin, ja vastaamme markkinaosapuolten kaikkiin vaatimuksiin. Yrityksemme motto onkin: AINA PAREMPI.

Kestävää kehitystä ilmastonsuojelun hyväksi

On olemassa vain muutamia materiaaleja, joiden ekologinen bilanssi on arvioitu yhtä korkeaksi kuin RHEINZINKin: louhimisen ja työstön yhteydessä on energiantarve äärimmäisen vähäistä. Modernien tuotantolaitosten ansiosta on päästöt rajattu minimiin. RHEINZINK-tuotteet ovat 100% kierrätettävissä. Jo tänään jokaisen RHEINZINK-tuotteen kolmannesosa koostuu kierrätettävästä rakennussinkistä. Tämä materiaali julistettiin jo vuonna 1999 saksalaisen rakennusalaan ja ympäristöön erikoistuneen instituutin IBU:n toimesta ympäristöystävälliseksi rakennusaineeksi laajan, sen koko elämänkaarta koskevan analyysin perusteella.

Arkkitehtien arvostamaa monipuolisuutta – maailmanlaajuisesti

Kansainväliset arkkitehdit valitsevat RHEINZINKin, koska tämän materiaalin ansiosta he pystyvät ilmaisemaan optimaalisesti muotokieltänsä. RHEINZINK tarjoaa valtavat ja monipuoliset mahdollisuudet: Avantgardisista aina perinteisiin tyyleihin – RHEINZINKistä valmistetut katot ja julkisivut ovat aina visuaalisesti ajattomia ja toiminnallisuutensa puolesta huippulaadukkaita ratkaisuja. Lukuisia varustelumahdollisuuksia: Olipa kyseessä kattoikkunoiden, katon harjan tai piipun päällysteet, päätyräystäät, katon muut ulkonemat tai autotallin ovet – RHEINZINKin varusteet sopivat mitä erilaisempien tyylisuuntauksien ja materiaalien kanssa loistavasti yhteen, ne ovat joka kodin koristeita.

RHEINZINK worldwide

Ota meihin yhteyttä:
+46 31 7554500